Rijlessen

“Leren rijden met plezier!” Maar onder alle omstandigheden: zo goed mogelijk. Kwaliteit staat bij de rijlessen voorop.

 

Jij bepaalt je eigen tempo
Autorijden is een vaardigheid. Net zoals bij studeren of sporten, heeft de één meer feeling dan de ander. Ook motivatie, reactiesnelheid en leeftijd bepalen hoe snel jij leert. En natuurlijk het tempo waarin jij wilt afrijden. Kies je voor 1 keer in de week lessen? Of misschien wel 3 keer? Bij Autorijschool PAUL van der Oord bepaal je zelf je tempo. Aan de hand daarvan zet ik een persoonlijk lesplan voor je op.

 

Overzicht houden we met een persoonlijk lesplan
In het persoonlijke lesplan houd ik elke rijles bij hoever je bent. Welke vaardigheden je waar en wanneer hebt geoefend en wat er nog verbeterd moet worden. Zo weet jij waar je aan toe bent, en houd ik goed overzicht op je vorderingen.

 

Afwisselend autorijden in Haarlem en omgeving
Omdat je examen doet bij het CBR examencentrum in Haarlem, zullen de rijlessen veelal in die omgeving plaatsvinden. Zowel binnen als buiten de bebouwde kom, zowel in stedelijke als meer landelijke gebieden, druk of rustig. Hetzelfde geldt voor dagen en tijdstippen, zorg voor afwisseling! Zo leer je altijd en overal goed autorijden.

 

Je lest in een VW Polo uit 2015
Je lest in een comfortabele Volkswagen Polo Bluemotion. De Bluemotion is een van de zuinigste auto’s ter wereld en belast het milieu daarmee een stuk minder dan ‘gewone’ lesauto’s. De Polo is uitgerust met een ingebouwd navigatiesysteem, waar tijdens het examen gebruik van gemaakt zal worden. Tevens bevat de Polo Bleumotion ook een cruise control die voor sommige lessen de juiste uitdaging zal vragen. Rond de periode November tot Maart maak ik de keuze om met winterbanden te rijden voor extra veiligheid!